Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace č.2/2024 ze dne 21.4.

22. 4. 2024

22. Sportovní hry celníků

Prostřední Lipka 21.6. – 23.6.2024

 

Informace č.2/2024 ze dne 21.4.

 

Vážené kolegyně,

Vážení kolegové,

 

na 22. SH podalo předběžnou přihlášku 7 družstev: Finanční úřad Pardubice, Pátrání Hradec Králové, DUCS Wroclaw, Krajský úřad Pardubice, Povedená partička celníků, Torzo celní legie Jičín a Východočeský klub celních veteránů.

 

Vzhledem k tomu, že předpokládáme podání závazných přihlášek od všech výše uvedených družstev, bude na tento počet připraven hrací systém.

 

Pořadatelé aktuálně řeší otázku ubytování, protože požadavky překračují kapacitu budovy v areálu her. Prozatím předpokládáme následující ubytování jednotlivých družstev:

 

Areál her - DUCS Wroclaw (10 x 2 noclehy) , Povedená partička (8 x 2) , Torzo celní legie Jičín (9 x1), FÚ Pardubice(6 x 1), VKCV + organizační tým

Chalupa pod Klepáčem – Krajský úřad Pardubice (7 x 2 noci, 1 x 1 noc)

Chalupa Belle Cottage - Pátraní HK (9 x 2 noci)

 

Startovné pro letošní rok je stanoveno na 500,- Kč za účastníka a nezahrnuje náklady na ubytování. Jako obvykle bude ze startovného hrazeno základní stravování od sobotní snídaně do nedělního oběda. . Definitivní rozpis ubytování zpracujeme na základě závazných přihlášek a současně sdělíme aktuální cenové relace za jednotlivé ubytovací prostory.

 

Vedoucí jednotlivých družstev hromadně uhradí ubytování a startovné za své družstvo.Úhrada bude provedena za počet hráčů, uvedený v závazné přihlášce a to i v případě, že na SH přijede menší počet.

 

V příloze zasíláme k vyplnění závaznou přihlášku, kterou je třeba podat nejpozději do 7. 6. 2024. Do závazné přihlášky vyplňte požadavek na sobotní večeři, ke které nabízíme: Klobásu z udírny (KL), Vepřový steak (VS),Kuřecí steak (KS) nebo Výběr z nabídky u kuchyňského okénka (VKO))

 

Za organizační výbor a radu VKCV

Ladislav Brůha