Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace č.5/2020 ze dne 17.8.

17. 8. 2020

18. Sportovní hry celníků

 

Informace č.5/2020 ze dne 17.8.

 

Vážená kolegyně,

Vážení kolegové,

 

ve stanoveném termínu do 15.8.2020, potvrdilo svoji účast 7 družstev: Finanční úřad Pardubice, Krajský úřad Pardubice, Vězeňská služba Mírov, Povedená partička celníků, Torzo Celní Legie Jičín, DUC - S Wroclaw a Východočeský klub celních veteránů, která byla zařazena do 2 skupin. Do čela skupin byla nasazena družstva, která se umístila v roce 2019 na prvním a druhém místě. Do každé skupiny pak bylo přiřazeno jedno ze dvou družstev, která se loňského ročníku nezúčastnila.

 

Vzhledem k počtu přihlášených družstev a nutnosti zajistit potřebná hygienická opatření , proběhnou všechny soutěže v areálu v Prostřední Lipce. Hrací řád je přílohou této informace, při stanovení jednotlivých kriterií jsme přihlíželi u volejbalu a nohejbalu k počtu zápasů,které je třeba odehrát na jediném kurtu. Podle aktuálního průběhu a po předchozí dohodě s vedoucími družstev, zváží pořadatelé možnost odehrát zápasy o konečné umístění na dva vyhrané sety.

 

Podařilo se zajistit ubytování pro všechny účastníky. Kolegové z Finančního úřadu Pardubice budou ubytováni v Penzionu Tvořivá dílna v Prostřední Lipce, Krajský úřad Pardubice v Chalupě Belle Cottage na Horní Lipce a Vězeňská služba Mírov v Chalupě u Vídeňských na Horní Lipce. Zbývající účastníci budou ubytování v areálu her v Prostřední Lipce. Podmínkou rezervace ubytování v obou výše uvedených chalupách je využití celé kapacity(8 lůžek) minimálně na 2 noci. Příslušné částky za ubytování budou vyúčtovány ubytovaným družstvům, spolu se startovným, při prezentaci. Pořadatelé vycházeli při ubytování ze závazných přihlášek,které zaslalo 5 družstev a u 2 družstev, která přihlášku nezaslala, z telefonické či mailové komunikace.Znovu přikládáme tiskopis závazné přihlášky a žádáme družstva VS Mírov a KÚ Pardubice o její vyplnění a zaslání nejpozději do 25.8. 2020.

 

Vzhledem k aktuální covidové situaci, připraví organizátoři pro každé družstvo oddělený odpočinkový přístřešek se stoly a lavicemi. Přístřešky budou umístěny tak, aby z nich bylo vidět na centrální dvorec a budou označeny názvy jednotlivých družstev. Vedoucí družstev zajistí, aby byl dodržen stanovený přístřeškový pořádek. Pod každým přístřeškem bude k dispozici dostatečné množství dezinfekce na ruce a papírové ručníky.

 

Pro parkování vozidel účastníků budou vyhrazeny prostory před oplocením areálu. V areálu mohou parkovat pouze vozidla organizátorů a obslužného personálu.

 

Stravování bude organizováno tak, aby nedocházelo k vysoké koncentraci osob v prostorách jídelny(maximálně 20 osob najednou) a podle aktuálního počasí budou využity ke stravování i venkovní prostory. Podrobnosti budou upraveny stravovacím řádem her. V příloze zasíláme formulář objednávky na večeře v sobotu 5.9., který po vyplnění vraťte nejpozději do 27.8. 2020 na l.bruha@centrum.cz , abychom mohli provést objednávku potřebných surovin.

 

 

 

Za OVSH Ladislav Brůha