Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace č.4/2020 ze dne 21.6.

23. 6. 2020

18. Sportovní hry celníků

 

Informace č.4/2020 ze dne 21.6.

 

 

Vážené kolegyně,

Vážení kolegové,

 

ve stanoveném termínu pro podání předběžných přihlášek se do 15.6.2020 přihlásilo 8 družstev: Finanční úřad Pardubice, Krajský úřad Pardubice, Vězeňská služba Mírov, Povedená partička celníků,Torzo Celní Legie Jičín, ICAS Wroclaw, Klub celníků Orlicko a Východočeský klub celních veteránů.

 

Vzhledem k počtu přihlášených družstev, se soutěže v nohejbalu a volejbalu odehrají v sobotu 5.9. ve sportovním areálu ZŠ v Králíkách, doprava z Prostřední Lipky a zpět bude pro zajištěna autobusem. Soutěže ve střelbě a stolním tenisu se uskuteční v neděli 6.9. v areálu v Prostřední Lipce. Hrací řád, rozlosování do skupin a další organizační záležitosti budou zpracovány na základě závazných přihlášek, viz příloha,

 

termín pro podání je stanoven do 15.8.2020.

 

Pořadatelé aktuálně řeší problém s ubytováním, kapacita objektu Prostřední Lipka je překročena o 25 – 30 míst, všechny přilehlé penziony jsou beznadějně obsazeny. Pořadatelé a reprezentanti VKCV budou ubytováni v areálu her. Podařilo se zajistit ubytování pro FÚ Pardubice v Penzionu Tvořivá dílna v Prostřední Lipce a pro VS Mírov v Chalupě u Vídeňských na Horní Lipce, zbývá najít ubytování pro cca 12 – 15účastníků. Probíhají jednání s majiteli ubytovacích zařízení v Horní a Dolní Lipce, dopravu do vzdálenějších míst zajistí pořadatelé osobními auty. Náklady na ubytování mimo areál her, budou účastníkům vyúčtovány ve výši požadované pronajímatelem a podle počtu osob uvedených v závazné přihlášce. Náklady na ubytování v areálu her budou stanoveny podle aktuálních podmínek v době konání her a s přihlédnutím ke skutečnosti, že organizátoři se v letošním roce musejí obejít bez dotace Krajského úřadu Pardubice.

 

 

Za organizační výbor a radu VKCV

Ladislav Brůha