Jdi na obsah Jdi na menu
 


INFORMACE II . Konference historiků cla, celnictví a Finanční stráže RČS

3. 9. 2021

INFORMACE

II . Konference historiků cla, celnictví a Finanční stráže RČS

Konference se bude konat ve dnech 12.11. – 14.11. 2021 v historické budově bývalého odd. Finanční stráže v Prostřední Lipce č,p 16, která je aktuálně školícím střediskem Krajského úřadu Pardubice.

Konference, či její vybrané části se mohou, jako posluchači, zúčastnit zájemci o historii celnictví a finanční stráže z řad současných či bývalých celníků, pozvaní hosté, členové a příznivci Východočeského klubu celních veteránů. Konkrétní program konference bude zveřejněn na webových stránkách www.vkcv.estranky.cz na základě dohody s přednášejícími.

Organizátoři z Východočeského klubu celních veteránů zajistí pro účastníky konference od 11.11. od 15.00 hod do 14.11. do 14.00 hod.,ubytování a stravování v místě konání a to za následujících podmínek:

• nocleh 200,- Kč

• oběd 110,- Kč

• večeře 95,- Kč

• snídaně 45,- Kč

Přednášející mají ubytování a základní stravování zdarma.

Přihlášky s požadavky na ubytování a stravování pro přednášející i posluchače, zasílejte průběžně na l.bruha@centrum.cz , nejpozději však do 7. 11. 2021. Ubytování pro posluchače v místě konání konference zajistíme podle průběžně zasílaných přihlášek až do vyčerpání kapacity. Případným dalším zájemcům, můžeme zprostředkovat ubytování v některém z přilehlých penzionů. Dotazy, vztahující se k ubytování a stravování směřujte, prosím, bez využití prostředníka, přímo na výše uvedenou e - mailovou adresu nebo na telefon 603598891. Děkujeme.

PŘIHLÁŠKA

na

II. Konferenci historiků cla, celnictví a Finanční stráže RČS

Jméno, příjmení:

Kontakt:

Adresa bydliště:

Požadavek na ubytování / nocleh/ ve dnech:

Večeře ve dnech:

Snídaně ve dnech:

Oběd ve dnech:

Kromě základní stravy, bude po celou dobu konání konference připraven další sortiment jídel a nápojů.