Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace ke 5. Pochodu Finanční stráže 2021

25. 1. 2021

5. ročník Pochodu Finanční stráže

Vážení příznivci turistických pochodů, Východočeský klub celních veteránů ve spolupráci s Pochodnickým spolkem Lanškroun, pro Vás připravují 5. ročník Pochodu Finanční stráže. Na základě zkušeností z minulého roku, kdy jsme museli pochod zrušit a vzhledem k termínu voleb do Poslanecké sněmovny jsme posunuli termín pochodu na
sobotu 16.10.2021.
Trasy pochodu zůstávají stejné, jak byly plánovány na 4. Ročník pochodu. Start a cíl všech tras bude opět v areálu Středního odborného učiliště opravárenského v Králíkách, Předměstí 427 Dolní Lipka, dále jen SOU, které poskytuje potřebné zázemí pro parkování, ubytování, stravování i společenské aktivity účastníků. Podrobný popis jednotlivých tras(12,17 a 27 km) bude zveřejněn v dalších informacích, které budou průběžně zveřejňovány webových stránkách Východočeského klubu celních veteránů nebo na stránkách
 
Pochodnického spolku celnici.pochodnicky.spolek.cz .
Ubytování, stravování a občerstvení, bude zajištěno v areálu SOU od pátku 15.10. 2021 od 16.00 hodin do neděle 17.10. do 9.00 hodin. Cena za 1 nocleh byla provozovatelem stanovena na 350,- Kč. Pro zájemce o bezplatné stanování, bude připravena v areálu dostatečné plocha k vytvoření stanového tábora a budou mít možnost využívat sociální zařízení v přilehlých budovách. Další podrobnosti k ubytování a stravování budeme postupně upřesňovat. Pro případ vyčerpání ubytovací kapacity ve SOU, máme rezervován areál bývalého Oddělení Finanční stráže v Prostřední Lipce s kapacitou 39 lůžek.
Platby ze zahraničí zasílejte na účet číslo 2501131948/2010, zřízený pro tento účel u FIO Banky.
Na páteční večer připravujeme tradiční posezení s hudebním doprovodem celnické kapely KONTRABAND. Pro účastníky pochodu bude, stejně jako v předchozích ročnících, připraven pod přístřešky dostatečný počet míst k sezení formou pivních setů.
Zájemci si mohou při registraci objednat novou upomínkovou sklenici s logem pochodu v ceně 45,- Kč, viz příloha. V rámci uhrazeného startovného obdrží každý účastník pochodu balíček s občerstveními v igelitové tašce s logem pochodu, po příchodu do cíle pak svačinu.
Využíváme této informace k tomu, abychom poděkovali kolegům z Pochodnického spolku za vypořádání všech závazků ze zrušeného 4. ročníku Pochodu FS.
Přejeme všem hlavně pevné zdraví a těšíme se na viděnou.
 
Za Východočeský klub celních veteránů
Ladislav Brůha, místopředseda
ssam.jpg