Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zájezd do Kroměříže

2. 6. 2016

Zájezd do Kroměříže

     V sobotu 28. května 2016 se uskutečnil dlouho plánovaný zájezd do Kroměříže, jehož organizátorem byl Východočeský klub celních veteránů. Pozvánku k účasti jsme zaslali nejen našim členům a příznivcům, ale také kolegům v činné službě.

     Pozvání přijalo dvacet sedm zájemců, kteří si postupně prohlédli Arcibiskupský zámek a zámeckou zahradu, Květnou zahradu a dvanáct účastníku zájezdu absolvovalo prohlídku Arcibiskupských vinných sklepů, jejíž součástí byla ochutnávka zdejších vín.

     O účastníky se po celou dobu vzorně starali manželé Žďárští a Dana Vágnerová, kterým děkujeme.

     Přestože účast na zájezdu byla spojena s minimálními finančními nároky, počet přihlášených nebyl nijak vysoký. Podle prvních ohlasů však Ti, co pozvání přijali, byli s průběhem a programem spokojeni.

                                                      lipovy_listek.jpg

     VKCV připravuje v podzimním termínu letošního roku zájezd, ke kterému nás inspirovali kolegové z Moravskoslezského klubu celníků. Chtěli bychom si po letech znovu vlakem projet kontrolní úsek na trati Lichkov – Kamieniec Ząbkowicki (PR), prohlédnout si město Kamieniec, nádraží a místní velmi pěkný zámek. Věříme, že si s námi pojedou zavzpomínat nejen Ti, kteří v tomto kontrolním úseku plnili své služební povinnosti.

                                       Rada VKCV

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kroměříž - 28. 05.2016