Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na 14. Setklání celníků

30. 8. 2020

Vážené kolegyně,

Vážení kolegové,

 

Východočeský klub celních veteránů připravuje již 14.setkání celníků, které by se mělo konat v termínu 2.10. – 4.10.2020. V příloze Vám zasíláme tiskopis přihlášky a prosíme zájemce o účast,aby vyplněnou přihlášku vrátili do 20.9.2020 na kontakt v ní uvedený nebo nahlásili svou účast telefonicky.

 

Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci jsme se rozhodli, že do sobotního programu tentokrát nezařadíme tradiční výlet do některé ze vzdálenějších lokalit, abychom nezvyšovali rizika během přepravy či nepohodlnou cestu v rouškách. Zvolili jsme řešení, při kterém pro zájemce připravíme krátké výlety do nejbližšího okolí. V úvahu přichází např. rozhledna na Suchém Vrchu, tvrz Hůrka, Dolní Morava, klášter na Hoře matky Boží, památník celnictví v Králíkách, rybárna v polském Kamieńczyku , Miedzygórze. Ti, kteří o výlet nemají zájem, budou moci využít zázemí na Prostřední Lipce k posezení a poklábosení. Na sobotní podvečer připravujeme posezení u táboráku s hudebním doprovodem.

 

Na neděli připravujeme pro milovníky turistiky výstup na Klepáč s doprovodem některého ze zkušených horských vůdců.

 

Konečný program setkání upravíme podle došlých přihlášek a připravíme potřebné jízdní řády. Všechny potřebné informace Vám zašleme do 25.9.2020.

 

Po celou dobu setkání bude na Prostřední Lipce zajištěno stravování a dostatek občerstvení. Těšíme se na shledání s Vámi.

 

Přihláška:/clanky/informace-ke-14.setkani-celniku-2020/zavazna-prihlaska-na-14.setkani-celniku.html

Za radu VKCV

Ladislav Brůha