Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pochod Finanční stráže RČS - poděkování

7. 7. 2017

Vážení účastníci 1. ročníku Pochodu Finanční stráže,

chtěli bychom Vám jménem Východočeského klubu celních veteránů Horní Lipka poděkovat za účast na této akci. Podle prvních ohlasů můžeme hodnotit pochod jako úspěšný, za což je třeba poděkovat 27-mi členům, příznivcům či podporovatelům našeho klubu, kteří se na přípravě a zajištění akce podíleli.

    Rovněž děkujeme našim kamarádům z KVH 1. prapor Stráže obrany státu z Třebechovic p. Orebem, kteří spolu se Zdeňkem Zídkou pomohli v historických uniformách při organizaci.

    Poděkování patří také panu hejtmanovi Martinovi Netolickému, který vyhověl naší žádosti o převzetí záštity nad pochodem. Při realizaci 1. ročníku pochodu jsme spolupracovali také s kolegy z Pochodnického spolku Lanškroun, kteří nám pomohli s organizací a nezištně nám předali řadu cenných zkušeností z vlastních akcí, za což jim rovněž patří velké poděkování.

lipovy_listek.jpg

    V průběhu měsíce srpna 2017 se sejde rada Východočeského klubu celních veteránů a rozhodneme, zda Pochod Finanční stráže bude součástí plánu naší činnosti také v roce 2018.

    Proto uvítáme i Vaše připomínky či náměty, které zcela jistě zohledníme při našem rozhodování o případném 2. ročníku pochodu. Informace, nejen o tomto rozhodnutí, ale i o našich dalších aktivitách najdete na webových stránkách www.vkcv.estranky.cz. Náměty a připomínky k pochodu můžete také zasílat na l.bruha@centrum.cz .

    Přejeme Vám příjemné prožití letních dnů, hezké zážitky z dalších pochodů a těšíme se na případné další setkání s Vámi.

 

Za radu Východočeského klubu celních veteránů :

Ladislav Brůha, emeritní celní rada ~ místopředseda klubu

 

 

Náhledy fotografií ze složky Pochod FS RČS - 01.07.2017 (I. část)