Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brigády na Horní Lipce

9. 4. 2015

Dřív než vzejde letní kvítí  Horní Lipka ať novotou svítí

   Vážení členové Východočeského klubu celních veteránů, naši příznivci a podporovatelé, převod bývalého objektu CS v Horní Lipce novému majiteli, nic nezměnil na vztahu řady z nás, k tomuto symbolu naší profesní historie. Proto se chceme i nadále podílet, v rámci našich možností, na údržbě a zvelebování areálu, ve kterém máme  sídlo, a který nám  poskytuje zázemí pro klubovou činnost.

   Po dohodě s novým majitelem i provozovatelem, bychom chtěli v letošním roce pokračovat v nátěrech dřevěných staveb a přístřešků, venkovních stolů, lavic apod. Kromě toho zvažujeme úpravu podlahy altánu položením zámkové dlažby, s čímž jsou spojeny výkopové, štěrkovací a pokládkové práce.

Dovolujeme si Vás tímto požádat o pomoc, která by měla proběhnout v první fázi formou natěračských prací a to od druhé poloviny dubna do poloviny června, aby areál byl připraven do zahájení 13. ročníku sportovních her.

Pro přespolní i domácí zajistíme, v případě zájmu, ubytování a základní občerstvení přímo v areálu. Tyto aktivity lze spojit i s víkendovými pobyty.

Dobrovolní šikulové, barvy a štětce jsme zajistili, čekáme jen na Vaši odezvu na e-mailu l.bruha@centrum.cz  nebo MT 603 598 891.


Rada VKCV