Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. setkání celníků na Horní Lipce

19. 7. 2015

pozvanka-hranicari-2015-puk_kopie.jpg

     Východočeský klub celních veteránů v souladu se schváleným  plánem činnosti na rok 2015, připravuje

             9. SETKÁNÍ CELNÍKŮ NA HORNÍ LIPCE

                      ve dnech 25. – 27. září  2015

     Tato akce vznikla v roce 2004 pod názvem „ Hraničář “ a původním záměrem pořadatelů bylo umožnit setkávání českých a polských celníků, kteří vykonávali službu na hraničních přechodech. Pořadatelé se postupně rozhodli umožnit účast všem zájemcům o tuto akci a v současné době neexistují pro současné i bývalé zaměstnance CS žádná omezení z hlediska účasti. Kromě toho zveme také další hosty, kteří spolupracují s naším klubem a pomáhají nám v naší činnosti.

     Kromě tradičních součástí programu, kterými jsou účast na vzpomínkové slavnosti ve Vrchní Orlicí a výstup na některý z  horských vrcholů v masivu Králického Sněžníku, jsme letos zařadili do programu  setkání prohlídku věznice Mírov. Počet účastníků této prohlídky je vázán kapacitou autobusu, která bude naplňována v pořadí podle došlých přihlášek .

     Vzhledem k tomu, že podle zájmu o účast na tomto setkání musí pořadatelé v dostatečném předstihu zajistit ubytování a zejména  dopravu, zveřejňujeme tuto informaci již nyní.

     Dovolujeme si požádat všechny případné zájemce o účast na této akci, aby nám přihlášku zaslali do 31. srpna 2015. Občerstvení bude od příjezdu až do ukončení zajištěno v areálu CS na Horní Lipce, kde bude také až do vyčerpání kapacity zajištěno pro účastníky setkání ubytování a to v pořadí podle data doručení přihlášky. Za ubytování na Horní Lipce bude vybírán poplatek 50,- Kč za jednu noc.

     Po vyčerpání kapacity objektu jsme připraveni zajistit ubytování v nedalekém penzionu „ U Zezulků “ s tím, že účastník si uhradí si hradí ubytování v plné výši t.j. 200,- Kč za noc.

     Na základě připomínek účastníků, se pořadatelé rozhodli upravit nedělní (27.09.2015) program tak, aby byla možnost zvolit si účast na akci podle svého uvážení. To znamená, že v dopoledních hodinách proběhne jak vzpomínková akce ve Vrchní Orlici, tak horský výstup. Záleží pouze na účastnících, kterou akci si vyberou.

     Přihlášky či dotazy směřujte na člena rady VKCV p. Ladislava Brůhu, který je garantem této akce. Kontakt  l.bruha@centrum.cz, mo 603598891,  preferujeme dotazy mailem.

                                                    lipovy_listek.jpg

 

 

                              Závazná přihláška
               na 9. Setkání celníků na Horní Lipce
                              25.9. – 27. 9. 2015


Jméno, příjmení :

Adresa :

Kontakt :

Datum příjezdu na akci:

Požadavek na ubytování ve dnech :    

 

Mám zájem zúčastnit se:    

*   prohlídky věznice Mírov
*   horského turistického výstupu
*   vzpomínkové akce ve Vrchní Orlici

 

 

 

 

* nehodící se vynechejte