Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. Sportovní hry celníků Informace č. 1/2020 ze dne 11.2.

11. 2. 2020

18. Sportovní hry celníků

 

Informace č. 1/2020 ze dne 11.2.

 

Vážené kolegyně,

Vážení kolegové,

 

Východočeský klub celních veteránů připravuje 18. ročník sportovních her, které se uskuteční v termínu

12. 6. – 14 .6.2020.

 

K organizaci her využijeme zázemí bývalého areálu celní správy v Prostřední Lipce č. p. 16. Oficiálními soutěžními disciplínami budou tradičně volejbal,nohejbal,stolní tenis a střelba ze vzduchovky. Pro zájemce bude opět připraven šachový turnaj. Na základě počtu přihlášených družstev zvážíme pronájem sportovního areálu Základní školy v Králíkách pro soutěže v nohejbalu a volejbalu. Případná rezervace areálu v Králíkách, bude provedena po zaslání předběžných přihlášek.

 

V příloze zasíláme tiskopis Předběžné přihlášky, abychom mohli závazně zajistit ubytování účastníků, protože kapacita bývalého objektu CS je nedostatečná. V budově areálu budou přednostně ubytování pořadatelé her a členové družstva celnických veteránů. Předběžně jsme provedli rezervaci ubytování pro 19 osob v penzionech u paní Kovačové v Horní Lipce, které jsou vzdáleny od místa konání her cca 700 metrů. Vzhledem k podmínkám provozovatelů penzionů, garantují pořadatelé jistotu ubytování pouze účastníkům, kteří uplatní požadavek na ubytování v pátek i v sobotu.

 

V minulých letech docházelo k tomu, že počet účastníků původně nahlášený v závazné přihlášce se snižoval a pořadatelům se navyšovaly finanční ztráty. Proto budeme jednotlivým družstvům účtovat náklady odpovídající počtu závazně přihlášených účastníků. Formulář závazné přihlášky bude rozeslán v průběhu měsíce dubna.

 

Startovné pro letošní rok je stanoveno na 350,- Kč za účastníka a nezahrnuje náklady na ubytování. Jako obvykle bude ze startovného hrazeno stravování od sobotní snídaně do nedělního oběda. Náklady na ubytování budou zveřejněny v některé z příštích informací.

 

Za organizační výbor a radu VKCV

Ladislav Brůha